Campanie de strângere de fonduri pentru conștientizarea fenomenului de violență în familie

 

Stop Violența în Familie Asociatia Your Educated Society

0.3% Complete
30 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
1
Donații

Prin această donație generoasă veți susține proiectul Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.

“Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul” este o campanie pentru conștientizarea publică despre violența domestică. Totodată, campania informează despre opțiunile pe care victimele abuzurilor și violenței domestice le au pentru a se proteja.

Campania este dezvoltată de Asociația Your Educated Society, Consiliul Local Sector 3 și Senatul României.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația YES - Your Educated Society vine în ajutorul societății cu proiecte și campanii în domeniile educație și cultură. Scopul nostru este să definim, să susținem, să îmbunătățim și să dezvoltăm indivizilor, grupurilor și profesioniștilor implicați în domeniul educației, al culturii și al dezvoltării personale, precum și a altor specialiști în aceste domenii.

Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul” este o campanie pentru conștientizarea publică despre violența domestică. Totodată, campania informează despre opțiunile pe care victimele abuzurilor și violenței domestice le au la îndemână, pentru a se proteja.

Campania este dezvoltată de Asociația Your Educated Society, Primăria sector 3, DGASPC sector 3 și Park Lake.

“Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul” este o campanie pentru conștientizarea publică despre violența domestică. Totodată, campania informează despre opțiunile pe care victimele abuzurilor și violenței domestice le au pentru a se proteja. Împreună putem ajuta ca femeile care trec prin trauma violenței domestice să aibă o viață normală odată ce aleg un nou drum. Fondurile ob

 

1 Donații

Anonymous

30 RON
24 Mar 2021