Proiecte

Status Fundraising

Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul” este o campanie pentru conștientizarea publică despre violența domestică. Totodată, campania informează despre opțiunile pe care victimele abuzurilor și violenței domestice le au la îndemână, pentru a se proteja.

Campania este dezvoltată de Asociația Your Educated Society, Primăria sector 3, DGASPC sector 3 și Park Lake.

Suma:

2,353 RON

Galantomi:

2

Donatii:

15

Target:

10,000 RON

Status Fundraising

Cărțile sunt pentru copii porți spre o lume mai bună. Îi ajută să își dezvolte creativitatea și gândirea critică. Ne dorim să ducem cărți în comunitățile în care cheltuielile pentru cultură nu sunt o prioritate și unde copiii își doresc să citească mai mult decât textele din manualele școlare.

Suma:

1,000 RON

Galantomi:

1

Donatii:

12

Target:

1,000 RON

Status Fundraising

Proiect național de colectare donatii in bani si aparatura pentru elevii defavorizati, pentru sprijinirea cursurilor online si dezvoltarea abilitatilor de folosire a tehnologiilor de calcul.

Suma:

4,838 RON

Galantomi:

4

Donatii:

55


Status Inchis

Între 10 și 13 decembrie, vor avea loc 4 live-uri tip podcast alături de invitați speciali, care au un cuvânt de spus despre educația din România. Toți banii donați în timpul live-urilor se vor transforma în tablete și alte unelte educaționale, care vor ajunge la elevii defavorizați cu ajutorul asociației Your Educated Society.

Suma:

0 RON

Galantomi:

0

Donatii:

0