Un calculator pentru viitor

Status: Fundraising

Proiect național de colectare donatii in bani si aparatura pentru elevii defavorizati, pentru sprijinirea cursurilor online si dezvoltarea abilitatilor de folosire a tehnologiilor de calcul.

Suma:

4,838 RON

Galantomi:

4

Donatii:

55

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Scopul campaniei:

   Completarea necesarului de aparatură pentru elevii defavorizați, care nu au acces la terminale prin care să țină pasul cu colegii și profesorii lor, pentru cursurile online desfășurate în această perioadă. Totodată, asigurarea unui calculator/tabletă/telefon inteligent pentru un elev fără această posibilitate, deschide oportunitatea beneficiarului de a-și continua dezvoltarea autodidactă și de a se dezvolta în continuare.

Toate donațiile se vor îndrepta către cazurile de copii defavorizați identificați cu ajutorul unităților de învățământ și al cadrelor didactice. Calculatoarele și dispozitivele mobile vor fi predate unităților de învățământ care și-au exprimat nevoia de a primi aceste donații. La primirea donațiilor, unitățile de învățământ solicitante vor completa un Proces Verbal de primire; ulterior acestui proces, donațiile vor intra în gestiunea respectivelor unități de învățământ.

Bugetul proiectului: 25 000 EUR